Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Twente!

Hoe groot de ellende ook bij onze club is, de eredivisie wacht op niemand. Het thuisduel met FC Twente is in aantocht. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op kaarten voor dit belangrijke duel.

02 april 2024 - 11:08
Win Kaarten 1200
Ondanks alles blijven we houden van Ajax. © De Brouwer

De ploeg uit Enschede bezoekt de Johan Cruijff Arena op zondag 14 april. De bal gaat om 16.45 uur rollen in Amsterdam. Het wordt een belangrijk potje, want de strijd om de vijfde plek is springlevend. Ajax wil play-offs zien te ontlopen, dus is een zege op de huidige nummer drie van de eredivisie net zo lastig als broodnodig.

Heb jij ondanks alle berichtgeving rond onze club nog kracht om Ajax vooruit te schreeuwen? Dan nodigen we je graag uit om mee te doen aan onze prijsvraag. We hebben namelijk tien setjes kaarten liggen, waar jij als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kans op maakt.

Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met dinsdag 9 april. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: eerder dit seizoen ging Ajax met 3-1 onderuit op bezoek bij Twente. Wie maakte het derde doelpunt voor de tukkers?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >