Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Vroege vogels in Zwolle zien Ajax weer eens uitduel winnen

Ajax beloonde supporters die de paasbrunch inruilden voor een voetbalmiddag, met een overwinning op PEC Zwolle (1-3). Soepeltjes ging het allemaal niet, maar de punten werden in ieder geval veiliggesteld. Wat rest, zijn de foto’s.

Door Jordy Haak
01 april 2024 - 10:29
Foto Pecaja 1200
Gezelligheid op de tribune. © De Brouwer

De vijfhonderd Ajacieden die afreisden naar het stadion met die moeilijke naam, moesten vroeg uit de veren. In Zwolle werd afgetrapt om 12.15 uur. De klok ging in de voorgaande nacht een uur vooruit. Aardig wat supporters genoten zodoende in de bus van hun welverdiende paasontbijtje, inclusief eitjes.

Dat het voor de Amsterdammers op het veld absoluut geen eitje zou worden, konden we vooraf al bevroeden. Het veroveren van punten is momenteel echter het belangrijkst. De manier waarop doet er even minder toe. In die opdracht slaagde Ajax, mede door twee goals van Chuba Akpom.

Het was allerminst goed, maar voor het eerst sinds eind januari gingen de punten weer eens mee terug naar de hoofdstad. Dat kon in ieder geval worden gevierd. Kijk maar naar de foto’s, die als altijd zijn geschoten door De Brouwer.

Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >