Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters zien Ajax toch weer knakken in slotfase

Er lijkt een patroon te zitten in het laat verspelen van een Ajaxzege. Ook tegen Go Ahead Eagles spoelde de ploeg belangrijke punten door het putje, door in blessuretijd de 1-1 om de oren te krijgen. Ook ons fotoverslag start vreugdevol, maar eindigt in mineur.

05 april 2024 - 09:15
Fotos 1200
En toch blijven we houden van Ajax Amsterdam. © De Brouwer

PEC Zwolle-thuis, NEC-thuis, Almere City-uit… Zomaar wat wedstrijden waarin Ajax op het laatste moment punten verspeelde. Aan dat rijtje kan Kowet-thuis worden toegevoegd. Tegen de Deventenaren kwam Ajax op prachtige wijze op voorsprong. Een heerlijk doelpunt van Anton Gaaei. De ploeg trok de zege echter niet over de streep. Het is en blijft zo ontzettend broos.

Als je de foto’s van De Brouwer bekijkt, word je in eerste instantie blij van de Gaaeikiekjes. De vreugde bij de geplaagde Deen is prachtig vastgelegd. Maar uiteindelijk eindigt ons fotoverslag met een scorebord waarop een 1-1-eindstand is te zien. Dan is daar toch weer het logische chagrijn. Ook door alles wat er bij Ajax buiten de lijnen gebeurt.

Mocht je de behoefte voelen om na het kijken van de foto’s een (protest)stem uit te brengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >