Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win interview met Hato na vrijdagtraining!

Ben jij een stoer en dapper Ajaciedje? Mooi, want we zoeken een Ajaxsupportertje dat graag langskomt om Jorrel Hato te interviewen. Daar maken we een tof artikel van voor Ajaciedjes, hét enige echte blad van de Ajax Kids Club! Heb jij daar zin in? Lees dan snel door!

16 oktober 2023 - 13:31
Hato 1200
Wat zou jij van Hato willen weten? © Ajax Kids Club

Bij Ajax lopen ontzettend veel goede voetballers rond. De zeventienjarige Hato is zeker een van die spelers. Hij is nog hartstikke jong, maar is wekelijks een van de betere spelers bij Ajax. Heb jij zin om de verdediger te interviewen? Kom dan in actie! Wie weet mag jij hem straks alles vragen wat je maar wilt.

Eén lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) kan deze superprijs winnen door een originele vraag voor Hato te bedenken. De bedenker van de leukste vraag pikken we eruit en nodigen we uit voor een gezellig vraaggesprekje op De Toekomst, het trainingscomplex van Ajax. Supervet, toch?

Aanbevolen
Kom naar sinterklaasfeest van de Ajax Kids Club! [VOL]

Omdat het artikel in het clubblad verschijnt, zorgen we ook dat er mooie foto's worden gemaakt. Het winnaartje krijgt alle gemaakte foto's netjes thuisgestuurd.

Het interview vindt binnenkort plaats, kort na een vrijdagtraining. Natuurlijk zitten de meeste kinderen dan gewoon op school, maar onze ervaring is dat een leerling voor zo’n leerzaam interview er best even op uit mag!

Als dat geen probleem is, word jij dan onze sterverslaggever voor Ajaciedjes? Verzin snel een fijne vraag en wie weet mag jij die (en andere vragen) aan Hato komen stellen. Je kunt jouw vraag (met je achtcijferige lidnummer) insturen via kidsclub@svajax.nl. Dat kan tot en met woensdag 1 november.

De winnaar krijgt kort erna een belletje van ons!

Wil jij ook meedoen aan prijzen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >