Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom naar sinterklaasfeest van de Ajax Kids Club! [VOL]

Pakjesavond is nog ver weg, maar voor Ajax Kids Clubleden van 3 t/m 7 jaar hebben we alvast leuk nieuws. Lucky organiseert namelijk een sinterklaasfeest op zondag 19 november!

13 oktober 2023 - 10:34
Sintfeestak800
De show was vorig jaar een groot succes! © Pro Shots

Update: dit evenement is helemaal volgeboekt. We wensen alle bezoekertjes veel plezier!

Lucky nodigt Ajaxsupportertjes uit bij het supportershome naast de Johan Cruijff Arena. We hebben drie tijdsloten: in de ochtend van 11.00 tot 12.00 uur, in de middag van 14.00 tot 15.00 uur of iets later van 16.00 tot 17.00 uur. Er zijn alleen in het laatste tijdslot nog plekjes vrij. 

Hoe de dag er precies uit komt te zien? Ajaxsupportertjes kunnen genieten van een vrolijke voorstelling, gemaakt door Verhalen van Sinterklaas. Tussendoor worden er liedjes gezongen. Aan het einde van de show krijgen de kids een cadeautje mee naar huis.

Lucky is vanaf het begin van de partij. Natuurlijk lopen er ook superveel Ajaxpieten rond. Of zij pepernoten en ander strooigoed bij zich hebben? Vast wel! We beloven dat het een gezellige dag wordt. 

Er is in totaal ruimte voor driehonderd leden van de Ajax Kids Club (3 t/m 7 jaar), verspreid over de ochtend- en de middagprogramma’s. Alle bezoekertjes mogen één ouder of begeleider meenemen. 

Er wordt een bijdrage van 7,50 euro per inschrijving gevraagd. Daarvoor beleven de kids een toffe voorstelling én krijgen ze een cadeautje.

Let op: per bestelling kun je één kaartje afrekenen. Wil je meer tickets kopen? Dan dien je het formulier hieronder ook meerdere keren door te lopen. 

Update: dit evenement is helemaal volgeboekt. We wensen alle bezoekertjes veel plezier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >