Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Scoor jij in de rust van Ajax - sc Heerenveen?

Doelpunten maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Ajax trapt op zondag 5 november om 16.45 uur af tegen sc Heerenveen. Doe jij tijdens de rust mee met de Ajax Fun Games?

16 oktober 2023 - 10:46
Fun Games 1200
Dit is stoer, stoerder, stoerst, hoor! © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een volle Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? De Ajax Fun Games vinden plaats tijdens de rust van het duel met Heerenveen. Dit is jouw kans te scoren als een echte Ajacied!

We zijn dus op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen schitteren. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt scoren als Brian Brobbey of wilt keepen als Jay Gorter.

Aanbevolen
Win interview met Hato na vrijdagtraining!

Na afloop van de Ajax Fun Games doe je meestal een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 22 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Prijsvraag: Ajax won in april 2017 met 5-1 van Heerenveen. Welke Ajaxspeler benutte die wedstrijd een penalty?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >