Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Lees magazine Ajax Life 3 en puzzel jezelf naar kaarten voor Ajax - Brighton!

Het is weer tijd om te puzzelen! In de derde editie van ons magazine Ajax Life maak je kans op kaarten voor het thuisduel met Brighton & Hove Albion. Lees het blad dus goed door, want wie weet zit jij straks op de tribune bij deze Europese topwedstrijd.

19 oktober 2023 - 07:08
Al3kaarten800
Moedig jij Ajax aan vanaf de tribune? © De Brouwer

De Engelsen komen op donderdag 9 november op bezoek in de Johan Cruijff Arena, waar de bal om 18.45 uur gaat rollen. Jij maakt kans op een setje van twee kaarten voor deze belangrijke wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. 

Wat je daarvoor moet doen? Het is zaak dat je de puzzel op pagina 81 oplost. Sommige antwoorden zijn te vinden in de derde editie van ons magazine. We zijn op zoek naar het woord of de zin in de rode balk én die in de oplossingenbalk.

Aanbevolen
Win gesigneerd Brightonshirt van Veltman!

Heb je de oplossingen van de puzzel gevonden? Vul de juiste antwoorden dan uiterlijk vrijdag 3 november in via onderstaand formulier. We verloten het setje kaarten onder de juiste inzendingen. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >