Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win gesigneerd Brightonshirt van Veltman!

In aanloop naar het tweeluik met Brighton & Hove Albion brachten we vast een bezoekje aan de Engelse stad en club. Daar spraken we uiteraard met Joël Veltman. De oud-Ajacied signeerde voor ons een shirtje, die we mogen verloten onder onze leden!

19 oktober 2023 - 07:08
Veltmanshirt800
Rugnummer 34, als eerbetoon aan Appie. © Ajax Life

Veltman debuteerde in 2012 voor Ajax. Met ‘zijn’ club werd hij vier keer landskampioen. Hij won eveneens de KNVB-beker en legde tweemaal beslag op de Johan Cruijffschaal. Na 246 wedstrijden in het eerste elftal, vertrok hij uiteindelijk naar Brighton & Hove Albion. 

In het Falmer Stadium worden de acties van Veltman bijzonder goed op waarde geschat. Dat was in Amsterdam nog wel eens een dingetje, maar niemand kan om het feit heen dat de geboren IJmuidenaar een rasechte Ajacied is.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 3 en puzzel jezelf naar kaarten voor Ajax - Brighton!

In Veltman missen we bij Ajax meer dan alleen een goede voetballer. Hij stond in het veld soms bekend als een ‘klootzakje’, maar buiten de lijnen was daar niks van merkbaar. Hij had altijd tijd voor supporters, jong en oud. Niks was te veel. Een boegbeeld.

Ook een krabbeltje op een shirtje van Brighton – met uiteraard zijn naam en rugnummer – was geen probleem. Wil jij kans maken op het blauw-witte shirt in maat S? Doe dan mee aan onderstaande prijsvraag!

Leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare hebben tot en met vrijdag 3 november de kans het juiste antwoord in te sturen. Daarna nemen we contact op met de winnaar. 

Prijsvraag: tegen welke tegenstander maakte Veltman zijn officiële debuut in Ajax 1?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >