Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dag 2: groeten uit Brighton!

We zijn in Brighton. In de Engelse kustplaats neemt Ajax het donderdag op tegen Brighton & Hove Albion. Een Europese awayday die bijzonder geliefd is bij Ajaxsupporters. We trokken de stad in en namen ons fototoestel mee!

Door Jordy Haak
25 oktober 2023 - 11:40
Groetenpub800
Pubs zijn er in Brighton meer dan genoeg. © Ajax Life

Brighton & Hove Albion is sportief een pittige tegenstander, maar dat de Premier Leagueclub bij Ajax in de groep belandde, werd over het algemeen met gejuich ontvangen. Met een tripje naar de Engelse zuidkust is immers niets mis. Het uitvak zit donderdag dan ook ramvol.

Brighton is nog geen traditionele voetbalstad zoals Liverpool of Londen, maar dat wordt het wel steeds meer. De Albions beleven immers een sprookje en maken dit seizoen hun debuut op het Europese toneel.

De trots op de club is in de stad duidelijk zichtbaar. Dat zie je terug aan de vele blauwe-witte vlaggetjes, stickers en borden in het stadscentrum. Daar zijn ook genoeg fraaie pubs te vinden. Kortom, prima ingrediënten voor een fijn Engels voetbaltripje.

Voor een stukje voorpret kun je foto’s bekijken, geschoten door Ajax Life. Check ook vooral de video’s die we maakten in Brighton. Daarin zie je precies waar je moet zijn tijdens je tijd in deze toffe Engelse kustplaats.

Met de hartelijke groeten uit Brighton!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >