Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: met welke spelers hervat jij eredivisie tegen Vitesse?

De interlandperiode zit erop. Ajax hervat zaterdag de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Vitesse. Er kan dus weer ouderwets worden gepuzzeld met de opstelling. Kortom, tijd voor Van ‘t Schips elf.

24 november 2023 - 13:30
S11ajavit800
Geef jij het experiment Mikautadze een nieuwe kans? © AFC Ajax

Een groot deel van de selectie is ongetwijfeld met chagrijn het vliegtuig ingestapt. Ajax leek na de aanstelling van John van ’t Schip voorzichtig omhoog te mogen kijken, maar hield de zegereeks slechts twee potjes vast. Tegen Almere City kwamen de Ajacieden uiterst pover voor de dag. Dat moest de ploeg bekopen met een 2-2-gelijkspel.

We hopen dat de koppies tijdens de interlandperiode zijn leeggemaakt, zodat er met een frisse blik naar Vitesse-thuis kan worden toegewerkt. De Arnhemse hekkensluiter brengt zaterdag een bezoekje aan de Johan Cruijff Arena. Wat dat betreft is Vitesse een gunstige tegenstander, maar goed. Iets met katten, het nauw en rare sprongen…

Aanbevolen
Van ’t Schip geeft blessure-update en spreekt over rol Rulli

Van ’t Schip kan tegen de club van interim-trainer Edward Sturing niet beschikken over de geblesseerde Branco van den Boomen. De middenvelder is na zijn knieoperatie voorlopig niet inzetbaar. Steven Bergwijn en Steven Berghuis zijn fit. Achter de namen van Josip Sutalo en Brian Brobbey staan nog vraagtekens.

Hoe vlieg jij het duel met Vitesse aan? Laat het ons weten! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het thuisduel met de Arnhemmers en leef je uit. 

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Wie weet kijkt Van ‘t Schip zelf wel mee en anders je medesupporters! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >