Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Van ’t Schips elf: hoe zorg jij voor nieuwe start tegen FC Volendam?

Met de aanstelling van John van ’t Schip moet er weer een frisse wind gaan waaien bij Ajax. De weg omhoog vinden, is het doel. Het liefst een beetje snel. Te beginnen tegen FC Volendam, maar in welke formatie en met welke spelers binnen de lijnen?

01 november 2023 - 10:19
Schip Training 1200
Van ’t Schip hamert op duidelijkheid en plezier. © AFC Ajax

Direct na zijn aanstelling vertelde de interim-trainer dat hij een duidelijk spelidee gaat neerleggen bij de groep. Duidelijkheid is volgens Van ’t Schip momenteel het allerbelangrijkste. Die boodschap herhaalde hij meermaals. Met duidelijkheid, plezier en vertrouwen gaan dingen immers makkelijker.

In hetzelfde interview sloot de nieuwe hoofdtrainer een 5-3-2-formatie niet uit. “Als we denken dat het nodig is, doen we dat. Je moet vooral kijken naar welke selectie je tot je beschikking hebt en dan keuzes maken.”

Bij Van ’t Schips elf laten we die keuzes juist aan jou. In welke formatie denk jij dat Ajax het beste kan aantreden tegen Volendam? En welke Ajacieden laat je aan de aftrap verschijnen? Kies je bijvoorbeeld opnieuw voor Branco van den Boomen op het middenveld? En houd je vertrouwen in Brian Brobbey of vind je dat Georges Mikautadze een kans verdient?

Laat het ons weten! Ga naar onze Ajax Life-app of download deze als je dat nog niet hebt gedaan. Omdat we aanpassingen hebben gedaan, is het goed de app een update te geven. Surf vervolgens naar het tabblad ‘de tribune’, selecteer het thuisduel met Volendam en leef je uit.

Vergeet daarna niet om jouw creatie te delen op socials, voorzien van #vantschipself. Dat levert ongetwijfeld discussie op. Kom maar op!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >