Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax Vrouwen beleeft droomstart in Champions League

Ajax Vrouwen beleefde woensdag een prachtige Champions League-avond, door titelkandidaat Paris Saint-Germain tegen alle verwachtingen in met 2-0 te verslaan. Een mooier debuut op het hoogste niveau was niet denkbaar. Tijd voor foto’s!

16 november 2023 - 09:38
Ajapsgfoto800
Deze avond vergeet Ajax Vrouwen nooit meer. © Pro Shots

Er was woensdag sprake van een primeur, want nog nooit stond een Nederlandse vrouwenploeg in de groepsfase van de Champions League. En om dan in de Johan Cruijff Arena aan te mogen treden tegen de sterrenploeg van PSG, was helemaal geweldig. Wat dat betreft kon de avond op voorhand al niet meer stuk.

Ruim dertienduizend supporters hoopten vooral op een mooie wedstrijd, maar waren uiteindelijk getuige van een gigantische stunt. Tegen alle verwachtingen in lukte het Ajax Vrouwen het grote PSG te verslaan. En daar was helemaal niks op af te dingen. Tiny Hoekstra en Sherida Spitse bezorgden hun ploeg een droomstart.

We hebben de onvergetelijke Champions League-avond samengevat in een fotoverslag. De plaatjes zijn gemaakt door Pro Shots.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >