Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax informeert seizoenkaarthouders F-side over sanctie rond Vitesse-thuis

Ajacieden die een seizoenkaart op de F-side hebben, ontvangen een mail van Ajax over de opgelegde straf van de KNVB naar aanleiding van de ongeregeldheden rond de klassieker. Tijdens het thuisduel met Vitesse blijft de eerste ring van Zuid leeg.

14 november 2023 - 13:32
Skzuid800
Deze sector blijft tijdens Ajax - Vitesse leeg. © De Brouwer

Het ging tijdens Ajax - Feyenoord flink mis. Tot tweemaal toe werden er fakkels op het veld gesmeten. Het duel werd definitief gestaakt. De aanklager van de KNVB stelde een vooronderzoek in naar de vuurwerkincidenten binnen het stadion. 

Ajax accepteerde het schikkingsvoorstel dat volgde, wat betekent dat de eerste ring van Zuid leeg moet blijven tijdens het thuisduel met Vitesse op zaterdag 25 november. Daarnaast kreeg de club een boete van 25.000 euro opgelegd. 

Aanbevolen
Zuid 1 dicht bij Vitesse-thuis na ongeregeldheden klassieker

Seizoenkaarthouders die een plek op de F-side hebben, worden per mail door Ajax geïnformeerd over het verwijderen van het ticket uit de Ajax-app. Het is voor Vitesse-thuis niet mogelijk een kaart te kopen voor een andere plek in het stadion.

Ajacieden met een seizoenkaart op Zuid 1 ontvangen voor dit duel dan ook geen scanpunt. De opkomstplicht van elf wedstrijden per seizoen blijft geldig. Hierin maakt Ajax geen uitzonderingen.  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >