Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajaciedjes beleven wit-rood-wit sinterklaasfeest in supportershome

Het heerlijk avondje laat nog even op zich wachten, maar Lucky vierde zondag al een groots sinterklaasfeest! Samen met driehonderd leden van de Ajax Kids Club ontving onze vrolijke lynx de goedheiligman en zijn pieten. Bekijk de beelden maar!

20 november 2023 - 09:19

Het werd een dolle boel in het supportershome van Ajax. Dat kun je wel aan Lucky overlaten, maar zeker ook aan de vrolijke pieten. Samen met de kindjes werden er talloze sinterklaasliedjes gezongen, werd er gesmikkeld van strooigoed en maakten de fotocamera’s overuren. Je kunt immers maar één keer per jaar op de foto met Lucky én de Sint.

De goedheiligman had de kookpiet meegenomen. Die was alleen een beetje verdrietig, want ze had één taart laten aanbranden en een ander laten vallen. Ze wilde ontslag nemen, maar dat wilde Sinterklaas niet. “Alleen kun je niks, je moet het samen doen,” gooide hij er een uitspraak van Johan Cruijff uit.

Natuurlijk kwam het zoals altijd allemaal goed en kon het sinterklaasfeest echt losbarsten. Met nog meer liedjes, voetjes van de vloer en een vragenvuur voor de Sint. Alle Ajaciedjes kregen een cadeautje bij vertrek: een echte broodtrommel van Lucky en Ajax!

Onze fotograaf De Brouwer bracht de sfeervolle dag in beeld. We hebben ook een gave video gemaakt. Na het zien van deze beelden kunnen wij niet wachten tot het 5 december is!

Wil jij ook meedoen aan evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >