Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Samen rijden naar thuisduels van Ajax!

Bij elk thuisduel in de Johan Cruijff Arena komen duizenden supporters met de auto naar Amsterdam. Vaak in halflege auto’s. Samen rijden is veel gezelliger. En beter voor het milieu. De Arena geeft jou mogelijkheden om je autorit aan te bieden. Of om mee te rijden met andere Ajacieden!

03 mei 2023 - 16:15
Auto 1200
Check snel hoe simpel jij jouw rit regelt! © De Brouwer

De kans kan best groot zijn dat er in jouw omgeving, stad of dorp Ajacieden wonen die ook naar elke thuiswedstrijd gaan. Samen rijden is dan toch veel leuker? En beter voor je portemonnee en het milieu. Bovendien leer je andere supporters kennen. Misschien ontstaan vriendschappen voor het leven!

Op deze pagina lees je hoe jij je autorit kunt aanbieden. Of hoe je juist kunt meerijden met andere supporters. Misschien al handig voor het thuisduel van Ajax met AZ, komende zaterdag.

Als je een rit aanbiedt, dan kunnen Ajacieden bij jou uit de buurt contact met je zoeken met de vraag of ze mogen meerijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie erna onderling een handige plek om af te spreken. En of jullie eventueel kosten willen delen, zoals benzine of parkeren.

Misschien ben je juist op zoek naar een rit om mee te rijden. Dan kun je een rit bij jou in de buurt zoeken en aangeven dat je graag wil meerijden. Er wordt dan een e-mail gestuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigt per mail, is jouw rit geregeld.

De Johan Cruijff Arena is dik tevreden over het concept en gebruikt het ook bij andere evenementen, zoals concerten. De resultaten blijven echter nog een beetje achter. Bezoekers weten misschien nog niet genoeg van de mogelijkheid om samen te rijden. Nou ja, na dit bericht neemt dat misschien een vlucht!

Aanbevolen
Noem laatste 22 spelers die Ajax transfervrij verlieten

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >