Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Plezier en fanatisme bij Ajax Kids Tour in Bemmel

Voor volop plezier, fanatisme en blijheid was Sportpark Ressen dinsdag de plek om te zijn. Lucky stuurde de spelersbus van Ajax namelijk naar SC Bemmel voor weer een gezellige Ajax Kids Tour. Natuurlijk was onze fotograaf ook van de partij!

03 mei 2023 - 10:32
Aktbemmel800
Dapp're strijders, fier en koen! © Pro Shots

Lekker voetballen met een paar honderd andere Ajaxsupportertjes bij je eigen club. Dat is de Ajax Kids Tour, powered by ABN-Amro. Ook op bezoek bij SC Bemmel deden de Ajaciedjes onder begeleiding van professionele trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes.

De deelnemertjes kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes, een bonte verzameling van Ajaxshirtjes en een gezonde dosis zin. Natuurlijk was Lucky ook van de partij, om de nodige high-fives en knuffels uit te delen.

Een kijkje in de spelersbus van Ajax? Tuurlijk, geen probleem! Toch wel stoer om eens op de stoel van Dusan Tadic of Steven Bergwijn te zitten. Daarna snel weer naar buiten, om te genieten van het prima weer en de gezelligheid. 

Onze fotograaf van Pro Shots maakte weer mooie plaatjes. Misschien zie jij jezelf terug op de foto's, dus kijk maar snel! 

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >