Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Maak apotheose seizoen extra spannend en speel mee met SV Ajax Poule!

De eredivisie nadert zijn ontknoping. Helaas zonder nieuw zilverwerk voor Ajax. Wil jij de apotheose van het seizoen toch van wat extra spanning voorzien? Speel dan mee met onze SV Ajax Poule en maak kans op toffe prijzen!

04 mei 2023 - 16:42
Poules Mei 1200
Misschien kan jij in mei wel juichen? © Pro Shots

Door mee te doen aan dit gave spel, wordt het volgen van de eredivisie nog interessanter. Natuurlijk zijn we benieuwd wat je van Ajax verwacht, maar ook de duels van de andere eredivisieclubs voorzie je van een voorspelling. Tot slot maak je nog een inschatting welke Ajacied per speelronde de meeste doelpunten gaat maken.

Al die voorspellingen tezamen leveren punten op. Met de SV Ajax Poule kun je dus voor eens en altijd bewijzen dat je meer van voetbal weet dan je vrienden. Plezier gegarandeerd! Alleen dat al is een goede reden om mee te spelen, maar als lid van SV Ajax maak je bovendien kans op toffe prijzen.

Zo ging de maandwinnaar van april aan de haal met twee kaarten voor Ajax - AZ. Het seizoen loopt ten einde, maar ook in mei laten we de beste meestervoorspeller niet met lege handen staan. Wat je ditmaal kan winnen? Een gesigneerd exemplaar van het boek Sonny Silooy, Ajacied plus Het Ajaxshirt, de verjaardagskalender.

Aanbevolen
Baan in verzorgingstehuis leidt tot maandwinst van SV Ajax Poule

Stap dus vooral in! Misschien val jij wel met je neus in de boter. Je kunt sowieso alvast warmdraaien voor het nieuwe seizoen. Voor leden die al langer meespelen, wordt het interessant een blik te werpen op de algehele stand. De winnaar van het algemeen klassement kan immers rekenen op een door de selectie gesigneerd shirt!

Klinkt allemaal leuk toch? Nou, dat vinden wij ook. Hup, tijd om in te schrijven! Je moet wel ouder zijn dan achttien jaar. Dit heeft ermee te maken dat voorspellen neerkomt op ‘gokken’ en dat mag pas als je meerderjarig bent, vandaar.

Lijkt het je leuk mee te doen? Voor Android-gebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >