Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Krijg als lid van SV Ajax exclusieve korting op Ajaxornament met oude logo!

Die ouwe! Speciaal voor jou, voor altijd. Leden van Supportersvereniging Ajax krijgen fikse korting op een fraai Ajaxornament met het originele clublogo.

30 mei 2023 - 08:43
Schild800
Haal het originele clublogo voor eeuwig in huis! © Ajax Life

Dit schitterende brons/gouden schild van robuust materiaal mag niet ontbreken in het interieur van trotse Ajacieden. Het logo met een diameter van vijftig centimeter is gemaakt van gegoten polyresin. Dat maakt het ornament dus ook geschikt om buiten in de tuin op te hangen.

Daarnaast is het schild voorzien van een ophanghaakje, zodat je ‘m een mooi plekje kunt geven aan je muur. Het logo weegt zo’n vier kilo. Is dat alles? Zeker niet! Het ornament komt in een fraaie Ajaxcadeauverpakking.

Aanbevolen
Ajax Life special: drie cups op een rij!

Speciaal voor leden van SV Ajax hebben we iets moois. Zij krijgen fikse korting op de aanschaf van het logo. Het ornament kost normaal gesproken 149,95 euro, maar onze leden kunnen dit fraaie verzamelobject voor slechts 79,95 euro scoren! Dit is inclusief verzendkosten. Je kunt het ornament bestellen tot en met 1 juli 2023.

Hoe je dit originele clublogo in beperkte oplage voor eeuwig in huis haalt? Dat is simpel! Ga naar ajax.nl/svacadeau, voeg het schild toe aan je winkelwagen en log in met het Mijn Ajax-account dat is gekoppeld aan je lidmaatschap. De korting wordt dan automatisch verrekend. De ornamenten worden vanaf 3 oktober verstuurd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >