Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 9: win editie van De Meersche Helden of boek over Adidas en Puma

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

10 mei 2023 - 22:05
Al9boeken800
Het fanzine staat vol toffe supportersverhalen. © De Brouwer

In het negende nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan twee boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op de 64ste editie van De Meersche Helden. Op de dag van Ajax - Feyenoord keerde het blad na drie jaar afwezigheid weer terug. Als we het fanzine doorbladeren, lezen we stukjes van onder anderen AFCA Boy, Zijlijn, Schoffie en Rood Loeder. Doelman Remko Pasveer is openhartig over zijn eigen verwachtingen en oud-ploeggenoot Daley Blind. 

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 9 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast valt Kwaad Bloed te winnen. Geen specifiek Ajaxboek, maar wel interessant voor liefhebbers van sport(politiek), geschiedenis, familievetes en specifiek de multinationals Adidas en Puma. Een verhaal over de broers Adi en Rudolf Dassler, gebaseerd op ruim vijf jaar onderzoek. 

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 9 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de negende editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 1 juni. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: welk rugnummer had het shirtje dat Silooy in de B1 stiekem mee naar huis nam?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Nieuwe aanmeldingen worden verwerkt vanaf 1 juni.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >