Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Fortuna Sittard!

Ajax moet zichzelf oprapen na de verloren klassieker. Tijd om bij de pakken neer te zitten, is er niet. Fortuna Sittard komt op zondag 9 april naar de Johan Cruijff Arena. Ook dan staan er drie punten op het spel. Jij maakt kans op kaarten!

22 maart 2023 - 07:54
Ajax Fortuna 1200
Ben jij erbij als Fortuna Sittard op bezoek komt? © Pro Shots

Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je via onze prijsvragen immers altijd kans op kaarten. John Heitinga heeft de handdoek nog niet in de ring gegooid als het gaat om het kampioenschap. Ajax moet keihard proberen om de resterende duels te winnen. En dan zien we wel wat het onderaan de streep oplevert.

Jouw steun op de tribune kan de spelers helpen richting een goed resultaat. Het is nodig tegen de huidige nummer twaalf van de eredivisie. Eerder dit seizoen kwamen Ajax en Fortuna elkaar al tegen in Sittard. Ajax won er met 3-2.

We hebben in totaal tien setjes kaarten voor het thuisduel liggen. Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met woensdag 29 maart. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: Ajax won de KNVB-bekerfinale in 1999 met 2-0 van Fortuna Sittard. Jesper Gronkjaer scoorde tweemaal. Wie gaf twee keer de assist?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >