Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Seizoenkaarthouders kunnen weer nationale uitkaart aanvragen

De voorbereiding op seizoen 2023/2024 staat voor de deur. Niet alleen de spelers moeten zich optimaal zien te prepareren, want ook supporters kunnen vast het een en ander in orde maken. Zo is het voor seizoenkaarthouders weer mogelijk een nationale uitkaart aan te vragen.

16 juni 2023 - 16:26
Uitkaart2324 800
Reis jij Ajax overal achterna? © De Brouwer

Het bezoeken van nationale uitwedstrijden is tof. Vraag maar na bij supporters die geregeld uitduels meepakken. Dat maakt nieuwsgierig. Als jij tot die groep nieuwsgierigen behoort, moet je nu opletten. Ajacieden die zich inschreven voor de interesselijst rond uitkaarten, ontvingen onderstaande info ook per e-mail, maar we zetten alles via deze weg nog even op een rijtje.

Op maandag 19 juni om 14.00 uur opent de digitale ticketshop zijn deuren. Er gaat dan een beperkt aantal nieuwe uitkaarten in de verkoop. Hier betaal je eenmalig 15 euro voor. Om een uitkaart aan te kunnen vragen, moet je minimaal één jaar in het bezit zijn van een seizoenkaart op eigen naam. Je kunt niet gelijktijdig voor andere Ajacieden bestellen. 

Is het je gelukt een uitkaart te bemachtigen? Zorg dan dat je een verplichte pasfoto laat maken. Volg onderstaande stappen om jouw aanvraag volledig af te ronden:

  • Log in de ticketshop in met je Mijn Ajax-account en ga naar ‘bestellingen’.
  • Klik op ‘bekijk details’ bij de nieuwe bestelling die voor jou klaarstaat.
  • Klik op ‘download’ om het benodigde formulier voor de fotograaf te downloaden.
  • Print het formulier uit en neem deze, samen met een geldig legitimatiebewijs, oningevuld mee naar een van de aangesloten fotopunten. 

Let op: de bestelling dient te worden ingeboekt. Je kan dus niet direct naar een fotopunt. We raden je aan een dag later pas naar een van de fotopunten te gaan. De fotograaf vult het formulier in en zorgt dat de foto bij Ajax wordt aangeleverd. Elke maandag, woensdag en vrijdag worden de bevestigingen gemaild. Het maken van een foto kan tot en met zondag 2 juli. Na deze datum vervalt je aanvraag.

Als je aanvraag voor een uitkaart succesvol is afgerond, ontvang je in aanloop naar het nieuwe seizoen meer informatie.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >