Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Maak kans op speeltegoed bij Plaza Padel en een padelracket!

Liefhebbers van padel opgelet, want we hebben een mooie prijsvraag voor je. Als lid van Ajax Life maak je kans op speeltegoed bij Plaza Padel én een exclusieve Head padelracket!

16 juni 2023 - 08:19
Plazapadel800
Padel is populair onder (oud)-voetballers. © Plaza Padel

Padel is een racket- en balsport, die wordt gespeeld in een kooi van glas- of hekwerk. Het is in feite een soort mix van tennis en squash. De sport wordt in Nederland steeds populairder. Je speelt meestal in dubbelvorm. Een prima uitje voor jou en je Ajaxvrienden dus!

Als lid van Ajax Life maak je kans op 150 euro speeltegoed bij Plaza Padel én een exclusieve Head padelracket. Daarnaast mogen we ook veertien keer (logisch!) 50 euro aan speeltegoed weggeven. Plaza Padel heeft zes locaties in Nederland, waaronder eentje in Amsterdam.

Om kans te maken op een van deze prijzen, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met zondag 25 juni. Kort na het sluiten van de prijsvraag nemen we contact op met de winnaars. 

Prijsvraag: Ronald de Boer debuteerde op 22 november 1987 voor Ajax. Wie was toen de tegenstander?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >