Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word jij mascotte bij Ajax - Heracles?

Ajax speelt op zaterdag 12 augustus om 20.00 uur zijn allereerste eredivisieduel van het nieuwe seizoen. Heracles komt dan op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Natuurlijk wordt er niet afgetrapt zonder mascottes! Ben jij erbij?

24 juli 2023 - 11:01
Mascottesajaher800
Dit kun jij meemaken! © De Brouwer

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Jorrel Hato of Brian Brobbey!

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Aanbevolen
Doe mee met Fun Games bij Ajax - Heracles!

Om kans te maken op deze gave prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 30 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht. 

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. 

Prijsvraag: Ajax won in februari 2022 met 3-0 van Heracles. Wie maakte in dat duel de openingstreffer?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >