Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Doe mee met Fun Games bij Ajax - Heracles!

Doelpunten maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Ajax trapt op zaterdag 12 augustus om 20.00 uur het nieuwe seizoen af tegen Heracles. Doe jij tijdens de rust mee met de Ajax Fun Games?

24 juli 2023 - 11:19
Fungamesajaher800
Wie weet maken we straks ook zo’n foto van jou. © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een volle Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? De Fun Games vinden plaats tijdens de rust van het duel met Heracles. 

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen. 

Aanbevolen
Word jij mascotte bij Ajax - Heracles?

Na afloop van de Ajax Fun Games doe je meestal een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. 

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 30 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.  

Prijsvraag: Ajax won in februari 2022 met 3-0 van Heracles. Wie gaf de assist bij de derde Ajaxtreffer?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >