Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win plek dicht op het veld bij Ajax Open Dag!

Heb jij al last van Ajaxkriebels? Goed nieuws, want we mogen bijna weer naar de Johan Cruijff Arena. Op dinsdag 8 augustus organiseert Ajax de Open Dag. Jij maakt kans op kaartjes!

24 juli 2023 - 11:14
Prijsvraag Open Dag Def 1200
Sta jij straks dicht op alle actie? © AFC Ajax

De zomervakantie is onwijs fijn, maar een beetje saai is het wel zo zonder Ajax. Daar komt binnenkort verandering in. Nog een paar weekjes en dan gaat de eredivisie weer van start. Voor die tijd kunnen we alvast kennismaken met de selectie, tijdens de Open Dag van Ajax.

Op dinsdag 8 augustus zwaaien de poorten van de Johan Cruijff Arena weer open voor supporters. De selectie van Maurice Steijn wordt voorgesteld aan het publiek. Daarna is er een open training. In aanloop naar de spelersintroductie kun je een feestelijk programma verwachten. Kortom: een tof dagje uit.

Aanbevolen
Word jij mascotte bij Ajax - Heracles?

Het leuke is dat we kaartjes mogen weggeven voor de Ajax Open Dag. We hebben in totaal vijf setjes van twee tickets klaarliggen, die we verloten onder leden van de Ajax Kids Club. Deze plekjes bevinden zich aan de rand van het veld. Je zit dus met je neus boven op de actie!

Wat je daarvoor moet doen? Het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je hebt daarvoor de tijd tot en met zondag 30 juli. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: wat is de laatste club waar Ajax tegen oefent voor de competitiestart?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >