Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Doe mee met Ajax Fun Games tijdens Open Dag!

Zie jij jezelf al een wereldgoal maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Tijdens de Open Dag organiseren we Fun Games. Jij kunt op het veld staan!

31 juli 2023 - 15:50
Fun Games Open Dag 1200
Scoor jij straks een goal in de Arena? © De Brouwer

Heel veel Ajaciedjes dromen ervan doelpunten te maken op hetzelfde veld als Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Jij ook? Dan moet je nu even goed opletten. Op dinsdag 8 augustus organiseert Ajax namelijk de Open Dag. Van 13.15 uur tot 16.00 uur is er een feestelijk stadionprogramma in het stadion. De Fun Games maken daar onderdeel van uit.

We zijn op zoek naar Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die het tof vinden op het heilige gras van het Ajaxstadion te scoren. Daarnaast zoeken we ook twee keepers. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen.

Aanbevolen
Reis jij als mascotte mee naar uitduel met Excelsior?

Van het stadionprogramma – met onder andere een open training van de Ajaxselectie – hoef je niets te missen. Als je wint krijg je namelijk ook nog drie kaarten voor de Open Dag. Een voor jezelf en twee voor je ouders of begeleiders. Dat maakt het reizen voor jou makkelijker en het is wel zo gezellig.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes hebben daarvoor de tijd tot en met woensdag 2 augustus. Het is dus belangrijk snel in actie te komen. Houd donderdag 3 augustus goed je mail in de gaten, want de winnaars ontvangen dan bericht. Succes!

Prijsvraag: welke nieuwe assistent-trainer van Ajax kwam deze zomer over van Almere City?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >