Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dagje ‘Herzo’ gevat in kletsnat fotoverslag met glurende fans

De tweede dag van Ajax in Herzogenaurach zit erop. Op de campus van Adidas gedroegen de weergoden zich tamelijk verward, terwijl de Ajacieden trainden én een oefenduel afwerkten. En wij? Wij maakten foto’s!

25 juli 2023 - 19:52
Shirt Aan Hek 1200
Supporters volgen oefenduel Ajax vanachter een hek. © Ajax Life

Je zou kunnen zeggen dat de ochtendsessie van Ajax in het water viel, maar dat zou niet terecht zijn. Ja, het regende pijpenstelen, maar de spelers hadden een uitstekende grasmat onder de noppen. Onweer bleef gelukkig achterwege, dus Maurice Steijn kon gewoon doen wat hij van plan was.

De training was niet heel intensief. Een partijvorm, wat afwerken en een passoefening. Dat was niet zo gek, want om 17.00 uur stond het ingelaste oefenduel met SpVgg Unterhaching (5-3) op de rol. Het wolkendek bleef dreigend boven Sportplatz Adi Dassler hangen, maar er kwam gelukkig geen water meer uit.

Aanbevolen
Herzogenaurach dag 2: ‘Telt niet, Kenneth!’

Hoewel de wedstrijd helaas niet toegankelijk was voor supporters, had een aantal slimmeriken hier maling aan. Three little birds klonk vanaf het dak van de naastgelegen parkeergarage. Aan de andere kant van het veld hadden twee Ajacieden zich verschansd achter het hekwerk. Zij zagen hoe Ajax voor rust ploeterde en na de pauze alsnog afstand nam.

Al dit soort zaken komt natuurlijk voorbij op onderstaande foto’s. Veel kijkplezier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >