Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - FC Volendam!

Ajax heeft het moeilijk en kan deze dagen alle steun gebruiken. Ook als FC Volendam op bezoek komt. Ben jij lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Let dan goed op, want je maakt kans op wedstrijdkaarten!

16 januari 2023 - 10:56
Win Kaarten 1200
Altijd achter je club. © De Brouwer

De club uit het vissersdorp hoeft donderdag 26 januari maar een kort ritje te maken voor het bezoek aan de Johan Cruijff Arena. Het balletje gaat om 21.00 uur rollen. Het is een weinig supportersvriendelijk tijdstip, maar we hopen desondanks op volle tribunes.

FC Volendam is op moment van tikken de nummer voorlaatst van de eredivisie. Ajax moet echter vooral naar zichzelf kijken. Scherp voor de dag komen, is van belang. Ook tegen kleinere ploegen. Daarbij is jouw steun meer dan welkom.

Ben je er klaar voor ons cluppie naar een broodnodige driepunter te schreeuwen? We hebben in totaal tien setjes kaarten liggen, die we verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare.

Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met donderdag 19 januari. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax speelde in 1995 de kampioenswedstrijd tegen FC Volendam. In Amsterdam won Ajax met 4-1. Wie maakte de Volendamse treffer?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Life of Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met 50 procent korting!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >