Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Rulli kijkt uit naar spelen in volle Johan Cruijff Arena

Van keepen onder de Spaanse zon, naar debuteren op het natte kunstgras van Stadion De Vliert (0-2). Het kan verkeren in het leven van Gerónimo Rulli. De winteraankoop is blij met zijn debuut en kijkt uit naar zijn eerste minuten in de Johan Cruijff Arena.

12 januari 2023 - 09:20
Rullidboaja800
Rulli hoefde in Den Bosch amper in actie te komen. © Pro Shots

“Dit geeft een heel goed gevoel,” zo trapt Rulli zijn eerste wedstrijdinterview in het shirt van Ajax af. “Ik ben blij hier te zijn en onderdeel uit te maken van deze club. Ik maak mijn debuut, we winnen en gaan door naar de volgende ronde. Het was een geweldige avond.” 

Ondanks dat Rulli in Den Bosch vrij weinig te doen had, straalde hij wel een bepaalde kalmte uit. “Ik probeer rustig te zijn. Met crossballen was dat soms best moeilijk, want er was veel wind en regen. Het doel is een van de moeilijkste plekken om te verdedigen. Ik mag mijn handen gebruiken, dus ik moet helpen.” 

Aanbevolen
Taylor wist al hoe laat het was toen de trainer hem bij zich riep

Alfred Schreuder stelde eerder al dat Rulli eerste doelman wordt, maar de Argentijn is daar zelf niet zo stellig in. “Hij heeft me vooral veel verteld over de club, de historie en het team. Ik ben hier gekomen om mijn ploeggenoten te helpen. Ik weet niet of ik de nummer één of twee ben. Dat doet er ook niet toe.” 

Een bescheiden antwoord, maar we weten allemaal dat Rulli tegen FC Twente weer gewoon onder de lat staat. “Twente is een hele goede tegenstander. Hun speelstijl lijkt op die van ons. Ze willen graag de bal hebben en spelen agressief. Ja, ik heb mijn huiswerk goed gedaan. Ik kan niet wachten om te spelen in een volle Johan Cruijff Arena.” 

We adviseren Rulli niet naar de weersverwachting voor zaterdag te kijken. Gelukkig voor hem heeft ons stadion een dak.

Aanbevolen
Schreuder ziet Conceição naar vaste basisplaats groeien

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >