Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Puzzel jezelf naar dikke prijzen met onze nieuwjaarspuzzel!

De dag waarvan je wist dat-ie zou komen… Het is weer tijd voor de Ajax Life nieuwjaarspuzzel! Je mag weer flink aan de slag. We hebben een fraai prijzenpakket voor je samengesteld!

05 januari 2023 - 08:46
Kerstpuzzel800
Ja ja, daar is-ie weer! © Ajax Life

Onze puzzelmaker heeft weer zijn best gedaan om een uitdagende puzzel te maken. Daar komen natuurlijk de hoogtepunten van kalenderjaar 2022 in terug, maar ook je algemene voetbalkennis wordt op de proef gesteld. Reken maar dat dit een prima tijdverdrijf is! 

Naast een stukje bezigheidstherapie, puzzel je ook voor toffe prijzen. Zo maak je onder meer kans op kaarten voor Ajax - 1. FC Union Berlin en een thuis- of uitshirt. Dat is al prima, maar we geven ook items uit de trainingscollectie weg, evenals verschillende Ajaxboeken.

Je vindt de puzzel op pagina’s 80 en 81 van de Ajax Life snackspecial. Vul als je bent uitgepuzzeld onderstaand formulier in. Meedoen kan tot en met donderdag 26 januari.

Succes!

Ook meedoen aan prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Sluit je dan snel aan! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >