Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Meer vuurwerk voor dan tijdens klassieker

We hebben wel eens betere klassiekers gezien dan de editie van zondag. Dat neemt niet weg dat het uitduel met Feyenoord (1-1) onder hoogspanning stond. De supporters deden er alles aan om het belang van dit potje te benadrukken. Bekijk de foto’s maar.

Door Jordy Haak
23 januari 2023 - 11:47
Vuurwerk 1200
In vuur en vlam, voor Ajax Amsterdam. © De Brouwer

Uitsupporters zijn helaas al jaren niet meer welkom in De Kuip. Om de selectie toch het juiste steuntje in de rug te geven, is het traditie dat de spelersbus wordt uitgezwaaid op weg naar Rotterdam. Precies dat gebeurde zondag ook weer. Bij het Hilton Hotel verzamelden zich honderden Ajacieden om de selectie met het nodige vuurwerk en vocaal geweld nog eenmaal aan te moedigen.

Veel effect op het spel van de Amsterdammers had het niet. Ajax oogde lange tijd als los zand in De Kuip. Gelukkig redde Davy Klaassen in de slotfase nog een punt. We hebben de tofste beelden van de dag verzameld voor ons fotoverslag van de klassieker. De kiekjes hieronder zijn geschoten door onze fotograaf De Brouwer en Pro Shots.

Wil je na het plaatjes kijken nog een (protest)stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dan kan dat hier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >