Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Honderd procent achter Ajax

De Ajax Supporters Delegatie roept Ajaxsupporters op hun cluppie ook na de winterstop te blijven steunen. De spelers hebben ons harder nodig dan ooit. Lees hieronder het volledige bericht.

06 januari 2023 - 10:31
100Procentajax800
Samen op weg naar nummer 37! © De Brouwer

Het afgelopen halfjaar was er een met ups & downs voor Ajaxsupporters. We zijn gewend geraakt aan het attractieve voetbal, de behaalde prijzen en onze succesvolle tocht door Europa. 

We zijn kritisch en willen het allerbeste. Er is chagrijn als het even minder gaat en dat is logisch. Maar in chagrijn blijven hangen, heeft nog nooit iets opgeleverd.

Afgelopen week vond een regulier overleg plaats tussen een afvaardiging van de spelers en de Ajax Supporters Delegatie. Dat het dit seizoen moeizamer gaat dan voorgaande jaren, is duidelijk. Iedereen wil verbetering zien. Wij als supporters, maar ook zeker de spelers zelf. 

Een striemend fluitconcert helpt een speler of team niet beter in vorm te krijgen. Ondanks de tegenvallende resultaten willen spelers en supporters uiteraard maar één ding: prijzen winnen!

De spelers hebben ons harder nodig dan ooit! Zing en schreeuw onze club week in, week uit naar de overwinning. Geen excuses. Samen op weg naar nummer 37!

Tot zondag!
Ajax Supporters Delegatie

Aanbevolen
Schreuder ziet frisse Ajacieden in verkleinde spelersgroep

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >