Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax ontvangt Union Berlin in uitverkochte Johan Cruijff Arena!

Ajax strijdt in februari met 1. FC Union Berlin om een plek in de achtste finales van de Europa League. De ploeg van Alfred Schreuder kan in de heenwedstrijd rekenen op massale steun van de supporters, want de Johan Cruijff Arena is uitverkocht!

11 januari 2023 - 17:39
Uitverkocht 1200
We hopen dat de Arena weer ouderwets kolkt. © De Brouwer

In Europese avondjes hebben we altijd zin. Ook als dat een treetje lager is op de Europese ladder. Daarin zijn we niet de enigen. De kaartverkoop liep minder storm dan we zijn gewend, maar er liepen nog altijd genoeg supporters warm voor een fijn avondje Europees voetbal. Met een uitverkocht huis als gevolg.

Ajax ontvangt Union Berlin op donderdag 16 februari om 18.45 uur in een Johan Cruijff Arena die tot het laatste stoeltje is bezet. Seizoenkaarthouders hadden als eerste de mogelijkheid hun eigen plek met tien procent korting te reserveren. Daarna waren leden van Supportersvereniging Ajax aan de beurt. Nog nooit verdwenen er na een winterstop zo veel Europese tickets in de zakken van onze leden. De laatste kaarten werden uiteindelijk gekocht door reguliere clubcardhouders.

Er was ditmaal geen bijkoopmogelijkheid voor seizoenkaarthouders, waardoor onze leden en overige supporters meer kans hadden om raak te schieten. Dat was mooi nieuws. We wensen iedereen die de wedstrijd bezoekt op voorhand veel plezier. Laat de Arena ouderwets kolken. Met z’n allen achter Ajax!

Aanbevolen
Schreuders elf: kies jij voor ervaring of talent in bekerduel met Den Bosch?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >