Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tadic toont zijn waarde en scoort plek op wallpaper!

Nee, Dusan Tadic is niet meer de Dusan Tadic van seizoen 2018/2019. Toch laat onze aanvoerder nog altijd zien van grote waarde te kunnen zijn voor Ajax. Daarmee verdient hij een plekje op onze wallpaper!

06 februari 2023 - 10:16
Camajawp800
Scroll snel naar beneden voor de bewerkte versie! © Pro Shots

Wie naar de lijst met meest gecreëerde kansen in de eredivisie kijkt, ziet Tadic met een aantal van 92 op eenzame hoogte staan. Tot nu toe was hij bij zeventien doelpunten betrokken. Twaalf keer als aangever, vijf keer als afmaker. Voor iemand die op het oog een minder seizoen draait, zijn dat nog steeds uitstekende statistieken.

Steven Berghuis stak dan ook niet voor niets de loftrompet over zijn ploeggenoot. Hij sprak over de beste aanvoerder met wie hij heeft samengespeeld, aangevuld met termen als ‘echte leider’ en ‘onverstoorbaar’. Het laat zien dat Tadic ook in de selectie nog steeds aanzien heeft.

Aanbevolen
Brobbey weerspreekt dat hij niet hard genoeg zou werken

Iedereen weet dat Tadic niet meer de jongste is, maar de captain wil bewijzen nog steeds belangrijk te kunnen zijn voor Ajax. Op bezoek bij SC Cambuur (0-5) liet hij eens te meer zien hoe waardevol hij is. Dat mag wat ons betreft worden beloond met een wallpaper. 

Klik dus snel op onderstaand downloadlinkje en fleur jouw telefoon op met een juichende Tadic. Oja, vergeet na het installeren geen screenshotje te sturen. Vinden we leuk!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >