Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Supporters in uitvak zien Ajax eindelijk scoren vanuit corner

Ajax pakte zondag de drie punten in Arnhem (1-2). De winnende treffer tegen Vitesse kwam tot stand via het voorhoofd van Edson Álvarez. De Mexicaan kopte zowaar raak vanuit een corner. De blijheid bij de supporters zie je goed terug in ons fotoverslag.

27 februari 2023 - 10:28
Vitaja 1200
Het zicht op het veld is goed in het Gelredome. © De Brouwer

Corners en Ajax. Het is deze dagen een weinig succesvolle combinatie. Zowel in offensief als defensief opzicht. Bij een hoekschop tegen houden we ons hart vast. En als we er eentje meekrijgen eigenlijk ook. Regelmatig levert een mislukte hoekschop van Ajax een gevaarlijke counter op.

Ook zondag was er veel te doen om corners. Marco van Ginkel kopte vogelvrij raak vanuit een hoekschop, terwijl Ajax z’n corners vooral verprutste. Tot het in de tweede helft ineens wél een keer lukte. Dusan Tadic slingerde voor en Álvarez kopte kiezelhard raak. Hij hoefde niet eens te springen.

Het bleek de winnende op bezoek bij Vitesse. Daar waren we blij mee, want het spel was – zeker voor rust – niet om aan te gluren. De opluchting is duidelijk terug te zien in de foto’s die De Brouwer schoot. Je kunt ze hieronder bekijken en erna stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >