Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hier is ons fotoverslag van Ajax - Union Berlin

Ajax - 1. FC Union Berlin werd zoals verwacht een spannend potje. Sprankelend was het allemaal niet, want vooral Ajax speelde aanvallend weinig klaar. Toch levert het 0-0-gelijkspel een aardige uitgangspositie op voor de return in Berlijn. Bovendien zorgden de taferelen op de tribune voor een fijn fotoverslag.

17 februari 2023 - 08:57
Ajafcu 1200
De Arena gloeit vlak voor de aftrap. © De Brouwer

Het principe ‘no pyro, no party’ werd nog voor de aftrap gebezigd. Zowel op Zuid als in het heerlijke Duitse uitvak werden heel wat fakkels afgestoken. De supporters van Union Berlin waren sowieso goed van zin. Het is altijd mooi gevulde uitvakken in vorm te zien.

De vorm van de dag (zo noemen we dat toch in voetballand?) ontbrak echter een beetje bij de Ajacieden op het veld. In defensief opzicht ging het allemaal best aardig, maar aanvallend was het pover. Ajax creëerde amper doelgevaar, terwijl het de eigen doelman en de VAR mocht bedanken dat er geen tegentreffer werd geïncasseerd.

Ajax heeft gezien de uitslag nog alles om voor te spelen. Dat moet over een week in Berlijn gebeuren. Maar laten we eerst terugblikken op het doelpuntloze gelijkspel. Dat doen we met foto’s van De Brouwer. Hij legde de zaken op en naast het veld haarfijn vast. We serveren de foto’s hieronder voor je uit!

Klaar met plaatjes kijken? Stem dan nog even op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >