Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tips voor Ajacieden tijdens de kerstvakantie!

Kerstvakantie is de tijd van gezelligheid en ontspanning, maar ook een ideaal moment om dingen te ondernemen. Daarom zetten we wat leuke tips op een rijtje. Het is een XXL-lijstje geworden. Zo voorzie je jouw vrije dagen rondom Kerst van een fijn Ajaxsausje!

14 december 2023 - 16:41
Kerstvakantie Tips 1200
Voorzie jouw kerstvakantie van een Ajaxsausje! © De Brouwer

Korting bij stadiontour ‘De Gouden Trilogie’
Ajax won vijftig jaar geleden zijn derde Europacup I op rij. Om dit prachtige jubileum te vieren, heeft de Johan Cruijff Arena iets leuks bedacht. Het stadion organiseert speciale thematours. Met fraaie foto’s en een film herbeleef je de memorabele momenten uit Ajax’ zegetocht door Europa.

Onze leden krijgen namelijk tien euro korting op hun kaartje voor de thematour. Gebruik daarvoor de code SVAwintertips. Dat klinkt als een uitstekend uitje voor de kerstvakantie, toch?

Voordelig padellen
Rondom de feestdagen kan het heerlijk zijn je eens goed in het zweet te werken. Bijvoorbeeld met een potje padel, de racket- en balsport die alsmaar populairder wordt. Ajacieden kunnen tot en met zondag 31 december gebruik maken van een speciale actie bij Plaza Padel. Bij aankoop van 50 euro speeltegoed krijg je nog eens 25 euro aan speeltegoed cadeau! Klinkt goed, toch? 

Tweede kaartje gratis voor 14 de musical
Gaan voetbal en theater samen? Oh jazeker! Dat bewijst 14 de musical. Een toffe show over het leven van Johan Cruijff. Als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je het tweede kaartje helemaal gratis! Bezoekers kunnen met hun tickets gratis overdekt parkeren bij het theater en de drankjes zijn inbegrepen. Bestel snel kaartjes via deze speciale verkooppagina!

Ontdek Amsterdam vanaf het water met korting
Als lid van SV Ajax heb je recht op korting bij Canal Tours Amsterdam, onderdeel van Stromma Nederland! Wil je de verborgen juweeltjes van Amsterdam ontdekken vanaf het water? Dat kan! Ook op een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival krijg je korting. Klik hier om je kaartjes met korting te bestellen.

Aanbevolen
Kom naar Lucky’s Winterfestival! [UITVERKOCHT]

Wandelroutes
Trek je liever de buitenlucht in? Dan kun je natuurlijk uitwaaien in het bos of op het strand, maar ook ons prachtige Amsterdam heeft veel moois te bieden! Heb je al kennisgemaakt met onze wandelroutes? Deze nemen je mee langs de geschiedenis van Ajax.

Tijdens het lopen kom je langs plekken die met Ajax te maken hebben. Je wandelt langs momenten uit zowel het heden als verleden. Er zijn in totaal drie routes te downloaden, dus pak je beste wandelschoenen maar!

Virtual escaperoom
Ook thuis kun je jezelf prima vermaken. De Johan Cruijff Arena heeft namelijk een eigen escaperoom. Jazeker! Een virtuele variant om precies te zijn. Ga op digitale speurtocht door ons mooie stadion, los diverse puzzels op en ontrafel het mysterie van de verdwenen Europacup! De digitale escaperoom is gratis voor leden van SV Ajax. Check hier alles wat je moet weten.

De Voetbalfabriek
Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar jong en oud op een afwisselende manier met voetbal bezig zijn. Techniek, gevoel, kracht en vooral plezier. Het komt allemaal samen. Voor leden van SV Ajax hebben we leuk nieuws. Zij krijgen 25 procent korting bij De Voetbalfabriek.

Lucky’s Winterfestival
Afas Live wordt op zondag 7 januari 2024 omgetoverd tot Lucky’s Winterfestival. Een fijn familie-uitje voor Ajacieden van 5 tot en met 12 jaar. Ook voor jongere en oudere supporters is er wat te doen. Zie het als een soort winterwonderland in een Ajaxjasje. De laatste kaarten hiervoor zijn nu beschikbaar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >