Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Kom naar Lucky’s Winterfestival! [UITVERKOCHT]

Afas Live wordt op zondag 7 januari 2024 omgetoverd tot Lucky’s Winterfestival. Kom jij ook naar dit gezellige evenement?

13 oktober 2023 - 13:25

Lucky’s Winterfestival is helemaal uitverkocht!

Lucky’s Winterfestival is de ideale afsluiter van de kerstvakantie. Een fijn familie-uitje voor Ajacieden van 5 t/m 12 jaar. Ook voor jongere en oudere supporters is er wat te doen. Zie het als een soort winterwonderland in een Ajaxjasje. Check hier wat je kunt verwachten. 

Zo kun je voetballen, klimmen en klauteren, een potje Fifa spelen én volg je een tour in de Johan Cruijff Arena, waarbij je op allerlei plekken komt die je als supporter normaal gesproken niet ziet. Is dat alles? Zeker niet! Tijdens Lucky’s Winterfestival is er nog veel meer te beleven.

De deuren van Afas Live openen om 10.00 uur. Je kunt tijdens het kopen van je kaartje zelf een tijdslot kiezen. Als jouw tijdslot is afgelopen, ben je welkom in de Johan Cruijff Arena voor een toffe rondleiding.

Omdat de stadiontour bij je kaartje zit inbegrepen, vragen we een kleine bijdrage van 9,95 euro per kaartje. We hebben plek voor vijfduizend Ajacieden. Heb je een vraag over het evenement? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen.

Lucky’s Winterfestival is helemaal uitverkocht!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >