Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!

Veelgestelde vragen Lucky’s Winterfestival

Lucky

Afas Live wordt op zondag 7 januari 2024 omgetoverd tot Lucky’s Winterfestival. Leuk dat je erbij bent! Heb je een vraag over het evenement? Kijk dan eerst hieronder bij de veelgestelde vragen en antwoorden.

Kaartverkoop

Een kaartje kost 9,95 euro per stuk. Alle bezoekers betalen dezelfde prijs. Naast een toegangsticket voor dit evenement, ontvang je bij het verlaten van Afas Live een kaart voor de klassieke stadiontour in de Johan Cruijff Arena, ter waarde van 19,95 euro.

Per persoon kun je maximaal vier kaarten bestellen.

Lucky’s Winterfestival in Afas Live is goed toegankelijk voor mindervaliden. Mocht je bij binnenkomst extra assistentie nodig hebben, mail dan naar organisatie@svajax.nl.

Na het selecteren van het aantal kaarten en een tijdslot, opent een betaalscherm waar je met iDeal of creditcard kunt afrekenen.

Je ontvangt je kaarten direct na het afrekenen als PDF op het door jou ingevulde e-mailadres.

We nemen geen kaarten retour en storten geen geld terug.

Je mag de kaarten delen met andere Ajacieden. Dat doe je door in te loggen met jouw Universe-account. Ga naar je ticketpagina, zoek het ticket dat je wil overdragen en selecteer ‘Meer’ naast de knop ‘Ticket bekijken’. Klik vervolgens op de optie ‘Ticket overdragen’ in het vervolgkeuzemenu. In de pop-up die verschijnt, voer je de voornaam, achternaam en het e-mailadres in van de persoon aan wie je het ticket overdraagt.

Nadat je ‘Overdragen’ hebt geselecteerd, wordt een e-mail verzonden naar het e-mailadres van de ontvanger. Hij of zij dient zijn informatie te bevestigen en het ticket te claimen. Zodra een overgedragen ticket is geaccepteerd, kan het niet meer worden geannuleerd.

Bij afgelasting informeren we alle bezoekers per mail over een eventuele nieuwe datum of restitutie van de gekochte kaartjes.

Toegang en tijdsloten

Nee, je ontvangt de kaarten als PDF. Hierop staat een QR-code, die wordt gescand bij de ingang.

Dat kan, maar je kunt de PDF met de kaart ook op je telefoon laten scannen bij de ingang.

Bij het kopen van de kaarten heb je gekozen voor een bepaald tijdslot. De begintijd van dit tijdslot staat op jouw ticket. We verzoeken je aan het door jou gekozen tijdslot te houden.

Als jouw kaart is gescand bij binnenkomst, kun je alleen nog naar buiten via de uitgang. Je kunt daarna niet opnieuw naar binnen.

Alle Ajacieden zijn welkom op het evenement, maar het programma richt zich op kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Elke bezoeker moet over een toegangskaart beschikken voor het evenement, ongeacht de leeftijd.

Stadiontour door Johan Cruijff Arena

Je loopt de stadiontour zonder gids en op eigen tempo. De gemiddelde duur is vijftig minuten.

Bij het verlaten van Afas Live krijg je jouw toegangsbewijs voor de stadiontour overhandigd. 

Lucky’s Winterfestival en de stadiontour vallen onder hetzelfde evenement en zijn zodoende niet los verkrijgbaar.

De stadiontour is in dit geval alleen te bezoeken in combinatie met Lucky’s Winterfestival.

Nee, de stadiontour is exclusief gekoppeld aan deze editie van Lucky’s Winterfestival én het door jou gekozen tijdslot. De begintijd van dit tijdslot staat op jouw ticket. We verzoeken je aan het door jou gekozen tijdslot te houden.

Faciliteiten Afas Live

De koper ontvangt in aanloop naar het evenement verschillende mails met informatie over Lucky’s Winterfestival. Daar zit ook een plattegrond van het evenement bij.

Alleen tassen van maximaal A4-formaat en circa tien centimeter dik zijn toegestaan. Voor grotere bagage kun je gebruik maken van lockers in de buurt. Het dichtstbijzijnde lockerpoint is bij de Arenapoort.

Afas Live heeft tegen betaling lockers beschikbaar. Je rekent bij de kassa zes euro af, waarvan twee euro borg. Na inleveren van de sleutel krijg je de borg terug.

Op de gangen rond de grote zaal in Afas Live zijn horecapunten geopend, waar frisdrank en snacks verkrijgbaar zijn. Je kunt alleen met pin betalen. Omdat dit een evenement is voor kinderen, wordt er geen alcohol geschonken. Check ook de huisregels van Afas Live.

Nee, je kunt in Afas Live alleen met pin betalen.

Het is verboden in Afas Live te roken. Lucky’s Winterfestival is dan ook een rookvrij evenement. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Je kunt niet in- en uitlopen om te roken, want jouw kaart biedt eenmalig toegang tot het evenement.

Parkeren en vervoer

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS, Amsterdam Zuidoost.

De parkeerplaatsen rond Afas Live en de Johan Cruijff Arena zijn in handen van de gemeente Amsterdam. Je vindt hier meer informatie over de kosten en locaties van de parkeerplekken.

Station Bijlmer Arena ligt op twee minuten loopafstand van Afas Live. Plan jouw reis via 9292 of de NS.

Overige vragen

Tijdens het evenement mogen er opnames worden gemaakt door bezoekers. De organisatie zorgt ook voor verslaglegging door een foto- en videograaf. Alle bezoekers ontvangen na afloop van het evenement een mail met alle door ons gemaakte beelden.

We zijn voor vragen per mail bereikbaar op organisatie@svajax.nl. Bekijk onze contactpagina voor alle mogelijkheden.

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >