Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Hier is ons fotoverslag van Ajax - AEK Athene!

Met 3-1 winnen van AEK Athene, voelt lekker. Eventjes werd het chagrijn van de eerste seizoenshelft naar de achtergrond verdrongen. Er viel weer eens iets te vieren in de Johan Cruijff Arena. We zagen zelfs een ouderwetse pogo. Bekijk de foto’s maar.

Door Jordy Haak
15 december 2023 - 11:47
POGO 1200
Met een pogo de Conference League in. © De Brouwer

Dat bij Ajax nog niet alles over rozen gaat, is helder. Ook in het duel met de Grieken zagen we onrustige fases op het veld. Gewonnen werd er wel, waardoor de Amsterdammers ook na de winterstop nog Europees actief zijn. In februari wacht de tussenronde van de Conference League.

Na loodzware en soms uiterst frustrerende maanden, is dat een fijn lichtpuntje. Hoewel er nog veel beter moet, hangt de vlag er inmiddels heel anders bij dan voor de aanstelling van John van ’t Schip. Ajax is in de eredivisie naar plek vijf geklommen en op de valreep werd een vervolg in Europa afgedwongen.

Aanbevolen
Hato behalve in illuster rijtje óók op onze wallpaper!

Het stemde vrolijk. Dat zie je ook terug op de foto’s, die traditiegetrouw werden geschoten door onze fotograaf De Brouwer.

Klaar met plaatjes kijken? Dan kun je hier nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >