Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Godts voorlopig niet in actie vanwege bovenbeenblessure

Met Mika Godts is een nieuwe naam aan de ziekenboeg toegevoegd. De jonge Belg staat voorlopig aan de kant met een bovenbeenblessure, die hij opliep tijdens het uitduel met FC Den Bosch.

05 december 2023 - 14:43
Godtsblessure800
Godts was net zo lekker bezig... © Pro Shots

Het ging in de slotfase mis op het kunstgras van Stadion De Vliert. In een uiterste poging de bal binnen te houden, verstapte Godts zich langs de zijlijn. De aanvaller had zichtbaar veel pijn. Hij kon niet verder en moest het veld per brancard verlaten.

Er werd gevreesd voor een zware knieblessure, maar zo ernstig is het gelukkig niet. Ajax laat weten dat de Belg kampt met een bovenbeenblessure. Dat is nog steeds onwijs vervelend voor Godts, maar met een kwetsuur aan de kruisband ben je veel verder van huis. Desondanks is hij de komende maanden niet inzetbaar. 

Zo begint de lappenmand inmiddels aardig vol te stromen. Eerder raakten Jay Gorter, Remko Pasveer, Sivert Mannsverk, Branco van den Boomen, Amourricho en Silvano Vos al geblesseerd. Alleen laatstgenoemde keert misschien voor de winterstop terug. 

Aanbevolen
Vragen en antwoorden over uitspelen RKC - Ajax

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >