Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Brobbey en Van ’t Schip toegezongen in fotoverslag van PEC-thuis

Het laatste thuisduel van 2023 eindigde enorm teleurstellend. Een zwak spelend Ajax bereikte een 2-0-voorsprong tegen PEC Zwolle, om deze vervolgens alsnog te zien verdampen: 2-2. Toch werden twee mensen in het bijzonder toegezongen.

18 december 2023 - 10:39
Brobbey 1200 (1)
Brobbey wordt bij zijn wissel toegezongen. © De Brouwer

Allereerst toonden supporters in de Johan Cruijff Arena waardering voor John van ’t Schip. Een klaterend applaus rolde in de 55ste minuut vanaf de tribunes, zoals vooraf aangekondigd. Het was een dankbetuiging richting de trainer, die momenteel in Australië verblijft voor de bruiloft van zijn zoon. Hij stond in een voor hem moeilijke tijd op, waar anderen liever alleen over Ajax praten.

Behalve applaus, werd hij toegezongen: “Van ’t Schip, wie kent ‘m niet? Van ’t Schip is een echte Ajacied!” Op dat moment had Brian Brobbey al tweemaal gescoord. De wedstrijd volmaken, lukte niet. De spits ging een kwartier voor tijd naar de kant. Terwijl hij langs Zuid liep, werd hij hartstochtelijk toegezongen: “Brobbey, Brobbey, Brobbey!

Verder was er voor supporters helaas weinig te genieten. Ajax maakte een futloze en uitgebluste indruk. Dat gold niet voor onze fotograaf De Brouwer. Hij schoot weer flink wat plaatjes die we hieronder voor je uitserveren.

Klaar met foto’s kijken? Dan kun je hier – als je die behoefte voelt – stemmen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >