Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life Poule: voorspel uitslagen in december en maak kans op prijzen!

Het is voor velen vaste prik: voorspellen met Ajax Life en Poules.com! Ook dit seizoen kun je weer toffe prijzen winnen met jouw voorspellende gaven. Deze keer vragen we je om in je glazen bol te kijken voor het uitduel met NEC en de overige duels in december.

01 december 2023 - 11:54
Poules 1200
Hopelijk doet Ajax goede zaken in Nijmegen. © Pro Shots

We horen je denken: het seizoen is toch al begonnen? Geen probleem, want je kunt nog altijd instappen. We verloten namelijk elke maand toffe prijzen. Dus kom snel in actie, want Ajax gaat zondag op bezoek in het Goffertstadion. Zowel voor jou als voor de spelers is het tijd om zaken te doen. Goede zaken, hopelijk.

Meen jij al te weten wat er in het weekeinde staat te gebeuren? Heb jij altijd een goede voorspelling in huis? Of wil je jouw vrienden en mede-Ajacieden aftroeven? Kortom: ben je een meestervoorspeller? Doe dan lekker mee! Er staan immers nog genoeg wedstrijden op het programma in de feestelijke decembermaand.

Aanbevolen
Verraste maandwinnaar Ajax Life Poule verwacht wederopstanding

Je moet wel van goeden huize komen om in de prijzen te vallen. Prijzen? Jazeker! We spelen maandelijks om kaartjes voor een thuisduel van Ajax. Voor de winnaar van het algemeen klassement ligt een door de selectie gesigneerd shirt klaar. Leden van Ajax Life dingen mee naar de prijzen, terwijl niet-leden puur spelen voor de eer en het plezier.

Oh ja, je voorspelt niet alleen wedstrijden van Ajax, maar ook de overige potjes in de eredivisie. Wel hebben we rondom Ajaxwedstrijden een extraatje. Zo kun je een speler aanwijzen van wie je doelpunten verwacht. Op die manier sleep je extra punten binnen.

Klinkt leuk, toch? Vinden wij ook. Dus hup, inschrijven allemaal! Je moet wel ouder zijn dan achttien jaar om mee te mogen doen. Dat komt omdat voorspellen neerkomt op ‘gokken’ en dat mag pas als je meerderjarig bent.

Lijkt het je leuk mee te doen? Voor Androidgebruikers werkt het als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu naar Poules. Gebruikers van iOS verwijzen we graag door naar de website van Poules.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >