Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Verraste maandwinnaar Ajax Life Poule verwacht wederopstanding

Om maandwinnaar te worden van onze Ajax Life Poule, moet je een beetje kijk op het spelletje hebben. Vaak horen we mooie verhalen over de gehanteerde tactiek die tot de winst leidde. Zo niet bij Danny Mol (31). Hij troefde ruim negenhonderd medesupporters af zonder het zelf te weten!

Door Jordy Haak
01 november 2023 - 15:24
Supporters 1200
Danny zit op de tribune bij Ajax - Vitesse! © De Brouwer

Dat is een prestatie op zich! Als maandwinnaar van oktober gaat Danny aan de haal met twee kaarten voor Ajax - Vitesse. We belden hem op en kregen een blij verraste supporter aan de lijn.

Hi Danny, gefeliciteerd met je gewonnen prijs!
“Dankjewel, maar je moet me even helpen. Prijs? Heb ik iets gewonnen? Daar ben ik nog niet van op de hoogte…”

Heb je niet gezien dat je al je medesupporters hebt afgetroefd in de Ajax Life Poule?
“Haha, nee! Daar was ik me niet van bewust. Ik vul mijn voorspellingen altijd een maand van tevoren in. Om heel eerlijk te zijn, heb ik in de afgelopen weken de ranglijst van de poule niet bijgehouden. Maar dit is natuurlijk wel heel leuk om te horen.”

De nummer twee had zelfs 26 punten minder, maar naar je gehanteerde tactiek hoeven we dus niet te vragen?
“Nou, het is wel zo dat ik altijd met een reële blik naar de eredivisieranglijst kijk. Ik kijk hoe de clubs ervoor staan en of ze een beetje in vorm zijn. Daarop baseer ik mijn voorspellingen. In het begin van het seizoen gooide ik geen hoge ogen, maar ditmaal heeft het dus goed uitgepakt.”

Betekent dat dan ook dat je het vele puntenverlies van Ajax zag aankomen?
“De exacte uitslagen die ik heb ingevuld, weet ik niet meer. Maar ik had bijvoorbeeld niet verwacht dat Ajax van PSV zou winnen. Daar was de situatie niet naar. Dat heb ik dan ook niet ingevuld. Als in je in een voetbalpoule een beetje hoge ogen wil gooien, moet je reëel zijn. Ook als dat betekent dat je favoriete club niet wint. Maar in de komende tien wedstrijden gaat Ajax aardig wat punten pakken.”

Aanbevolen
Speel ook in november mee met onze Ajax Life Poule!

Met die laatste voorspelling zijn we blij. Daarmee geef je ons weer wat moed...
“Ik heb er vertrouwen in. Ik verwacht veel verbetering de komende tijd. Dat is gelijk ook mijn tip aan de mensen die hun uitslagen voor de komende maand nog moeten invullen. Deze ploeg heeft vertrouwen nodig, zodat ze weer omhoog kunnen kijken. Ik hoop en denk dat dit met John van ’t Schip aan het roer gaat lukken. Ik verwacht in ieder geval dat Ajax aanstaande maandag zes punten meer heeft.”

Heb je de uitslagen voor de komende maand ook alweer ingevuld?
“Nog niet alles, maar de komende potjes heb ik Ajax op winst gezet. Tegen FC Volendam wordt het 3-0. De Europese thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion vind ik lastiger in te schatten. Ik hoop dat de punten in Amsterdam blijven, maar dat wordt een pittige klus.”

Ga je zelf vaak naar het stadion?
“Ik heb momenteel geen seizoenkaart, maar ik kan regelmatig mee met vrienden en kennissen. Zij hebben meerdere seizoenkaarten. Als iemand niet kan, neem ik graag die kaart over. Zo pak ik links en rechts aardig wat wedstrijden mee. Zondag ben ik bijvoorbeeld van de partij bij de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.”

Had je ook al kaarten voor Ajax - Vitesse? Daar mogen wij je nu blij mee maken!
“Nee, die had ik nog niet. Dus dat komt mooi uit. Bedankt! Ik denk dat ik een van mijn vrienden meeneem!”

Adviseer je andere supporters ook mee te spelen met de Ajax Life Poule?
“Zeker! Kijk naar mij. Zonder dat je het weet, kun je zomaar in de prijzen vallen, haha! Dat is toch mooi meegenomen.”

Denk jij beter te kunnen presteren dan Danny? Schrijf je dan ook in voor onze Ajax Life Poule! Het is gratis en je kunt meteen meespelen voor de maand november.

Aanbevolen
Van ’t Schips elf: hoe zorg jij voor nieuwe start tegen FC Volendam?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >