Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word jij mascotte bij Ajax - Ludogorets?

Ajax speelt op donderdag 31 augustus om 20.00 uur een belangrijk Europees duel. Het Bulgaarse Ludogorets komt dan op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Natuurlijk wordt er niet afgetrapt zonder mascottes! Ben jij erbij?

21 augustus 2023 - 15:24
Mascottesajalud800
Misschien maken we straks ook zo'n foto van jou! © AFC Ajax

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Jakov Medic of Mohammed Kudus. 

We hebben plek voor elf Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een Ajaxspeler het veld willen oplopen. Ook zoeken we elf mascottes voor de spelers van Ludogorets. Je kunt in het formulier hieronder een voorkeur aangeven. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt.

Aanbevolen
Win onze prijsvraag en scoor in de rust van Ajax - Ludogorets!

Om kans te maken op deze gave prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 27 augustus meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht. 

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot geven we je een echt mascottediploma mee naar huis. 

Prijsvraag: uit welke Bulgaarse stad komt Ludogorets?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >