Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win onze prijsvraag en scoor in de rust van Ajax - Ludogorets!

Scoren in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Ajax trapt op donderdag 31 augustus om 20.00 uur af tegen Ludogorets uit Bulgarije. Doe jij tijdens de rust mee met de Ajax Fun Games?

21 augustus 2023 - 15:25
Fun Games 1200
Zien we jou snel een ererondje lopen in de Arena? © Pro Shots

Meedoen aan de Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een uitverkochte Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? De Fun Games vinden plaats tijdens de rust van het superspannende duel met Ludogorets. Scoren tijdens een Europees avondje Ajax, hoe gaaf is dat?

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren. Ook zoeken we twee leden die graag willen keepen. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of liever onder de lat staat.

Aanbevolen
Word jij mascotte bij Ajax - Ludogorets?

Na afloop van de Fun Games doe je meestal een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor deze belangrijke wedstrijd.

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 27 augustus meedoen. De winnaars krijgen een dag later bericht.

Prijsvraag: hoe heet de Bulgaarse competitie waarin Ludogorets speelt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >