Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Eerste awayday van het seizoen minder vreugdevol dan gehoopt

De eerste awayday van het nieuwe seizoen leidde ons naar Rotterdam, waar Excelsior direct punten afsnoepte van Ajax (2-2). De plaatjes in ons fotoverslag stemmen vrolijker dan de uitslag.

Door Jordy Haak
20 augustus 2023 - 10:11
Hoofdplaat Fotoverslag 1200
Waar je ook gaat, ik volg je overal. © SV Ajax

Na een voetballoze zomer was het fijn er weer met elkaar op uit te mogen. Er waren vierhonderd Ajacieden welkom in het Van Donge & De Roo Stadion. Zodoende reed er een aardige stoet bussen richting Rotterdam. Het overal achterna reizen van onze club, gaat nooit vervelen.

De omstandigheden waren zomers. We zagen dan ook veel zonnebrillen en T-shirtjes in het uitvak. Voor het gortdroge ku(ns)tgras was de hitte minder ideaal. We zagen er menig speler mee worstelen, zonder het als excuus voor het puntenverlies op te voeren.

Teleurstelling overheerste na het laatste fluitsignaal. Tussen de foto's zien we veel fraaie en vertrouwde plaatjes, maar we hopen in de volgende editie van het fotoverslag meer vreugdebeelden te kunnen toevoegen.

Mocht je een (protest)stem willen uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd, dan kan dat hier

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >