Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: wat wil jij weten van Álvarez?

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Dit keer is Edson Álvarez aan de beurt.

12 april 2023 - 12:06
Vragenvuuralvarez800
Álvarez bepaalt welke vraag hij het allerleukst vindt. © AFC Ajax

Jullie bepalen de inhoud van het gesprek. We leggen Álvarez geen vragen voor die we zelf hebben bedacht, maar die zijn ingestuurd door onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. We verwachten natuurlijk wel een stukje originaliteit. De standaardvragen kennen de spelers onderhand wel.  

De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd shirtje van de Mexicaan. De winnaar kiezen we overigens niet zelf uit. Nee, zeker niet! Álvarez zit in de jury en bepaalt welke vraag hij het allerleukst vindt.

Dus hup, snel aan het bedenken geslagen! Je kunt jouw vraag tot en met woensdag 19 april insturen via onderstaand formulier. Succes!

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van SV Ajax? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met vijftig procent korting.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >