Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Go Ahead Eagles!

Het is een mooie dag, want we mogen kaartjes weggeven voor Ajax - Go Ahead Eagles. Door mee te doen aan onze prijsvraag, maak je kans op een tof voetbalavondje in de Johan Cruijff Arena!

22 september 2022 - 08:08
Kaartjesajagae800
Heuij, lekker Ajax aanmoedigen! © De Brouwer

Op zaterdag 1 oktober om 20.00 uur staan Ajax en Go Ahead Eagles in Amsterdam tegenover elkaar. Naar Ajax kijken op de televisie is leuk, maar het is natuurlijk nog veel toffer jouw cluppie in het stadion aan te moedigen. Dat kan! 

Het is nu zaak even scherp te zijn. Er wacht namelijk een prijsvraag op je. Als lid van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes 4 t/m 5 jaar en Ajaciedjes 6 t/m 11 jaar) maak je daarmee kans op een van de vier setjes kaarten.

Daarvoor moet je natuurlijk wel het juiste antwoord op onderstaande prijsvraag insturen. Je hebt daarvoor de tijd tot en met dinsdag 27 september. De kaartjes worden verloot onder de juiste inzenders. De winnaars krijgen vanzelf een mailtje. Succes!

Prijsvraag: hoe heet de trainer van Go Ahead Eagles?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >