Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - Rangers FC!

We kunnen niet wachten op het nieuwe Champions League-avontuur van Ajax. De groepsfase van het miljoenenbal wordt in eigen huis afgetrapt, tegen het Schotse Rangers FC. We hebben goed nieuws, want jij kunt daarbij zijn!

01 september 2022 - 14:16
Winkaartenajaran800
We mogen weer met vlaggetjes zwaaien! © De Brouwer

Europese avondjes in de Johan Cruijff Arena blijven magisch. Het is iets wat iedere Ajacied een keer wil meemaken. De vraag naar kaarten bleek dan ook enorm, want de resterende kaartjes voor de groepsfaseduels waren donderdag in rap tempo uitverkocht.

Het was digitaal knokken om toegangsbewijzen. We zagen dan ook net zo veel blijdschap als teleurstelling. Euforie bij Ajacieden die het klaarspeelden om kaarten uit het krakende verkoopsysteem van de club te trekken, sippe koppen bij hen die dat niet voor elkaar kregen. 

Aanbevolen
#Kaartenjacht: op zoek naar kaartjes voor Ajax - Rangers FC!

Dat leed proberen we met deze prijsvraag wat te verzachten. We geven namelijk kaartjes weg voor het thuisduel met Rangers! Dit openingsduel in de groepsfase wordt op woensdag 7 september om 18.45 uur gespeeld. 

We hebben in totaal vier setjes kaarten liggen, die we verloten onder onze leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Om hierop kans te maken, is het zaak dat je het juiste antwoord geeft op de prijsvraag hieronder. Meedoen kan tot en met maandag 5 september, 16.00 uur. Kort daarna zoeken we contact met de winnaars.  

Oja, we geven niet alleen kaarten weg via deze prijsvraag, maar organiseren ook weer een heuse #Kaartenjacht! Check hier hoe je mee kunt doen. 

Prijsvraag: wie kreeg er rood tijdens het thuisduel met Rangers in 1996?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid! 

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >